Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Renovatie en uitbreiding speeltuin sportveld

Gepubliceerd: 6 maart 2018

WJELSRYP - Bericht van Doarpsbelang Wjelsryp.

In 2017 is Annelies Westerveld druk bezig geweest met het verkrijgen van subsidies voor het vernieuwen van de speeltuin op het sportveld. Dit is zeer goed gelukt. Met subsidie van de provincie, gemeente, woningstichting Noord West Friesland en Fonds Bolsward Dronrijp zijn we in staat om het huisje met glijbaan, de wippen en schommels te vervangen én een fitnesstoestel te plaatsen.

Samen met ouders uit Wjelsryp hebben we een geschikt speeltoestel uitgezocht die het huidige glijbaantje zal vervangen. De 2 wippen zijn in een zodanige staat dat ze vervangen moeten worden. Hiervoor zal een 4-persoons wip in de plaats komen. En de schommel zal worden vervangen. Bij de nieuwe schommel komt ook een baby/peuter zitje voor de allerkleinsten.

    

Helemaal nieuw in de speeltuin is het fitnesstoestel. Dit is 1 toestel met een pilaar in de midden. Aan de ene kant van de pilaar bevindt zich een fietstrainer en aan de andere kant van de pilaar een ski/langlauf trainer. Dit toestel kan zowel door kinderen als ook door volwassenen worden gebruikt.

   

Momenteel is het wachten op drogere periodes. Dan kunnen we beginnen met het weghalen van de te vervangen toestellen om vervolgens de nieuwe toestellen te plaatsen.

Met vriendelijke groet,
Doarpsbelang Wjelsryp


Twitterberichten gemeente Waadhoeke