Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Stremming Plattedyk by Spannum

Gepubliceerd: 30 januari 2017

WOMMELS - De Plattedyk bij Spannum (vanaf De Warren tot de Felsumerleane) is gestremd voor alle verkeer, van maandag 30 januari tot en met vrijdag 3 februari tussen 7.00 en 16.00 uur, in verband met het aanbrengen van passeerstroken. De werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd als de vorst uit de grond is.

Bereikbaar voor hulpdiensten
De aan het werk grenzende woningen zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor hulpdiensten. De bewoners worden nader geïnformeerd. 

Werkzaamheden
Het betreft het aanbrengen van betonplaten of het plaatselijk aanbrengen van grasbetonstenen op de volgende locaties (klik op de straat om een plattegrond met locaties te openen):
- Plattedyk

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Fluitman van de gemeente Súdwest-Fryslân, bereikbaar op telefoon 14 0515.
Overige informatie: artikel op website gemeente Littenseradiel
Twitterberichten gemeente Waadhoeke