Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Burgerinitiatief glasvezel internet in buitengebied Littenseradiel


Gepubliceerd op: 30 oktober 2015

WOMMELS - Acht inwoners uit verschillende dorpen in gemeente Littenseradiel hebben besloten samen de mouwen op te stropen en een burgerinitiatief te starten, met als doel vóór 2018 glasvezelinternet aan te leggen in alle witte gebieden van Littenseradiel. Dat zijn de gebieden waar zonder hulp van de overheid niet in glasvezel zal worden geïnvesteerd.

Inmiddels heeft dit geresulteerd in een commissie die zich inzet voor de aanleg van glasvezel in de buitengebieden in Littenseradiel. Onderstaande bericht is afkomstig van deze commissie:

---

Supersnel internet in het buitengebied van gemeente Littenseradiel

Samen maken we het mogelijk!

Want supersnel en stabiel internet is van vitaal belang voor het buitengebied. Of het nu privé is of zakelijk.

OpGlas.nl wil graag in kaart brengen wie er in de gemeente Littenseradiel interesse heeft in snel en betrouwbaar internet.

Dus… Woont u in het buitengebied en heeft u géén kabelaansluiting, surf dan naar Littenseradiel.OpGlas.nl en vul vrijblijvend het formulier in. Alleen door lokaal voldoende belangstelling te creëren kan de volgende stap richting de aanleg van supersnel (glasvezel) internet worden gezet. Als burgers en ondernemers hun krachten bundelen, maken we het samen waar.
Doet u mee? Attendeer ook uw buren, vrienden en familie op de website.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met de projectgroep “Littenseradiel op Glas” via onderstaande contactpersoon.
Marieke Okkema, email: m.okkema@kpnmail.nl, tel: 06 45 23 59 80

U kunt ons ook volgen op Facebook via: www.facebook.com/LittenseradielopGlas
Twitterberichten gemeente Waadhoeke