Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Aan Tafel met Reitse in Wjelsryp

Gepubliceerd: 24 september 2015

WJELSRYP - Op woensdag 23 september was het in het dorpshuis van Wjelsryp een drukte van belang! Maar liefst 70 mensen waren aanwezig bij de gezellige middag “Aan Tafel met Reitse” die Thuishotel georganiseerd had. Thuishotel wilde met deze middag de aandacht vestigen op haar Project Aan Tafel waarbij vrijwilligers gaan koken bij ouderen thuis. Want samen koken en samen is gezelliger en gezonder, want zo is er meer aandacht voor het eten en samen eet je meer!

De bekende Friese kok Reitse Spanninga.

 

Project Aan Tafel zoekt nog vrijwilligers in de directe omgeving van Koudum, Lemmer en Balk. Heeft u interesse, laat het weten!

Ook is er nog meer dan genoeg ruimte voor deelnemers, dus lijkt het u leuk en gezellig als er af en toe iemand bij u thuis komt koken? Geef u dan op, dan zoeken wij zo snel mogelijk een vrijwilliger voor u.

Telefoon: 0515-461234
Mail: info@thuishotel.nl
Website: www.thuishotel.nl

Bovenstaande bericht is afkomstig van Thuishotel. 
Twitterberichten gemeente Waadhoeke