Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Expositie Dromen, Doen, Beleven - 24 en 25 januari

Gepubliceerd: 1 december 2014

WJELSRYP - Wandel mee op zaterdag 24 of zondag 25 januari 2015 door de wereld van fotografie, bewerking en creativiteit. Cees, Gerrie en Yvonne van den Brink organiseren de foto expositie "DROMEN, DOEN, BELEVEN" in dorpshuis Yn 'e Mande in Wjelsryp.

Als je fotografeert, gaat het er niet speciaal om met welke camera je dat doet. Natuurlijk is het zo dat de ene camera beter is als de andere. Maar wees eerlijk. Het meeste wat je fotografeert is in je omgeving. Bij fotograferen als hobby, zoals wij dat doen, gaat het er vooral om dat je geniet van hetgeen je ziet. Je doet je best er een zo mooi mogelijke foto van te maken. Soms lukt dat in één keer, de andere keer helemaal niet naar tevredenheid. Maar met veel geduld en een oog voor, gaat het er vooral om dat je er alles aan gedaan hebt er zo mooi mogelijk plaatje van gemaakt hebt. Op onze expositie gaan we u ook laten zien wat je allemaal met je foto's kunt doen.

Van 11.00 tot 16.00 uur.
In dorpshuis Yn ‘e Mande.
Entree is gratis.

Meer info op facebook: uitnodiging en/of Yvisar fotografieTwitterberichten gemeente Waadhoeke