Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Bier- en wijnproeverij op 14 december Yn 'e Mande

Gepubliceerd: 13 oktober 2014
Gewijzigd: 1 december 2014

WJELSRYP - Zondag 14 december bier- en wijnproeverij in dorpshuis Yn 'e Mande. Zo voor de feestdagen kan je dan je bier- of wijnkennis vergroten, zodat je bij het eten en/of hapjes de juiste wijn of bier serveert. Of gewoon omdat je het leuk vindt. De bierproeverij wordt verzorgt door de eigenaar van Kafee it Wapen van Fryslân uit Oentsjerk.

Kafee It wapen fan Fryslân is één van de weinige speciaalbiercafés in Friesland. Kroeghouder en bierkenner Jurjen Boonstra bouwde sinds zijn eerste horeca-ervaring jarenlang aan zijn kennis van speciaalbieren. Het resultaat? Een selectie van 75 van de mooiste en meest bijzondere bieren, van ver en van dichtbij. Geschikt voor tussendoor of voor een gezellige proeverij, voor beginners of gevorderden, tijdens personeelsuitjes of vrijgezellenfeestjes. Natuurlijk met een heerlijk bijpassend hapje en uitleg!

De wijnproeverij wordt gedaan door een collega van hem. Er worden 5 à 6 verschillende dranken geproefd met hapjes.
De kosten bedragen 20 euro p.p.
Het begint vanaf 16 uur tot ongeveer 18 uur.

Opgave bij:
Grietje Folkertsma: familiefolkertsma@gmail.com / telefoon 0517-341942
of Karin de Haan: dehaantjeswjelsryp@hetnet.nl / telefoon 06-49217478
Twitterberichten gemeente Waadhoeke