Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Omrin en Littenseradiel presenteren mobiele Afval-app

Gepubliceerd: 27 augustus 2014

WOMMELS - Op maandag 1 september lanceert Omrin in samenwerking met de gemeente Littenseradiel de Omrin Afval-app. Voor het wat, waar, wanneer en hoe rond afvalinzameling, kunnen inwoners van de gemeente Littenseradiel vanaf die datum de mobiele app raadplegen. Littenseradiel is de tweede gemeente in Fryslân (na gemeente Leeuwarden) met een eigen afval-app.

Wat kunt u met de Afval-app?
De Afval App geeft snel en overzichtelijk antwoord op vragen over wanneer welke bak aan de straat gezet moet worden. Ook de scheidingswijzer, informatie over het aanmelden van grofvuil, KCA, snoeiafval en alle locaties van ondergrondse textiel- en papiercontainers in de gemeente staan in de app.

Downloaden
De nieuwe Omrin Afval-app is een aanvulling op de huidige papieren versie van de afvalkalender die ook in 2015 weer wordt verstrekt. Het grote voordeel van de app is dat gegevens eenvoudig aan zijn te passen. Hierdoor blijft de informatie actueel. De app is geschikt voor Iphone en Ipad en vanaf 1 september te downloaden via de 'Appstore' en op Android via 'Google-play'.

Feestelijke lancering
De app wordt op 1 september 2014 om 14.00 uur feestelijk gelanceerd door wethouder Bram Bonnema en algemeen directeur van Omrin, John Vernooij. Door het met 'Green graffiti' schoonspuiten van een stukje stoep bij de ingang van het gemeentehuis in Wommels wil de gemeente de aandacht vestigen op de nieuwe app. U bent van harte welkom om de lancering bij te wonen.

Bron: www.littenseradiel.nl
Twitterberichten gemeente Waadhoeke