Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Littenseradiel weer veiligste gemeente Nederland

Gepubliceerd: 14 april 2014

WOMMELS - De gemeente Littenseradiel was in 2013 weer de veiligste gemeente van Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse Misdaadmeter van het Algemeen Dagblad.

“We blijven alert”
In 2007, 2010, 2011 en 2012 was Littenseradiel ook veiligste gemeente van het land. In de jaren 2008 en 2009 stond de gemeente in de top vijf. Burgemeester Johanneke Liemburg: “Wij zijn er heel blij mee, maar wij zijn er niet bewust op uit om eerste te worden. Het is mooi dat de cijfers ons beeld ondersteunen dat Littenseradiel een hele veilige gemeente is. Maar de cijfers zijn wel betrekkelijk; als een misdaad niet in de statistieken staat, betekent dat niet dat er niets gebeurt. Daarom blijven we alert.”

Meer informatie
De lijst is opgemaakt aan de hand van politierapporten. Voor meer informatie over de Misdaadmeter kunt u kijken op de website van het Algemeen Dagblad, www.ad.nl.

Bron: www.littenseradiel.nlTwitterberichten gemeente Waadhoeke