Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Zegt het voort...

Gepubliceerd: 13 februari 2014
Gewijzigd: 26 februari 2014

WJELSRYP - Sinds medio 2013 heeft Wjelsryp een eigen website met actuele informatie over het dorp en haar omgeving. Een succesvolle dorpswebsite is actueel en compleet, maar juist dat is nog helemaal niet zo eenvoudig als je een jonge website bent en nog maar weinigen je weten te vinden. Dat gaat veranderen! De website is in een nieuw jasje gestoken en berichten worden voortaan ook op facebook en twitter gepubliceerd.

Iedereen kan meehelpen om de informatie actueel en volledig te krijgen en houden. Een mailtje naar de webredactie of een reactie op facebook of twitter met informatie of een tip is snel gemaakt en wordt door alle websitebezoekers gewaardeerd!

Je kunt Wjelsryp nu dus ook volgen op facebook (www.facebook.com/dorp.wjelsryp) en via twitter (https://twitter.com/wjelsryp).

Hoort en zegt het voort...

Twitterberichten gemeente Waadhoeke