Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Annelies Westerveld Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Gepubliceerd: 16 april 2019

LEEUWARDEN - Dinsdagmiddag 16 April kreeg Annelies Westerveld een koninklijke onderscheiding overhandigd van de commissaris van de Koning, Arno Brok. Annelies Westerveld is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.


De overhandiging gebeurde tijdens het 100-jarig jubileum van de Vrouwen van Nu in de Harmonie te Leeuwarden. De familie Westerveld was hierbij aanwezig. Ook waren er enkele (oud-) bestuursleden van het Dorpsbelang hierbij uitgenodigd. Naast mevr. Westerveld ontving ook mevr. Harma Heeringa-Wiegman een Koninklijke onderscheiding. Dit was een zeer bijzondere gebeurtenis om bij te mogen wonen.

Annelies Westerveld was voorzitter van Vrouwen van Nu in Zeeland en Fryslân. Ook heeft ze zich beziggehouden met coaching en training binnen de organisatie. Daarnaast is ze voorzitter en penningmeester geweest van Doarpsbelang Wjelsryp.

Tijdens Koningsdag (27 April) zal er de gelegenheid worden georganiseerd om Annelies Westerveld te feliciteren met haar benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.  

Twitterberichten gemeente Waadhoeke