Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Ernstige verkeershinder door aanleggen passeerstroken

Gepubliceerd: 9 december 2016
Gewijzigd: 16 december 2016 

WOMMELS - In de omgeving van Wjelsryp worden een aantal parkeerstroken aangebracht en dit zal ernstige verkeersoverlast/verkeershinder voor de weggebruikers veroorzaken. De werkzaamheden aan de Stjelpdyk worden tussen donderdag 15 en woensdag 21 december uitgevoerd en de Stjelpdyk is in deze periode afgesloten voor verkeer. De overige werkzaamheden worden na de jaarwisseling uitgevoerd.

Stjelpdyk bij Winsum gestremd
De Stelpdyk (vanaf de Plattedyk tot Winsum) is gestremd voor alle verkeer van donderdag 15 december tot en met woensdag 21 december 2016 op werkdagen tussen 7.00 en 16.00 uur in verband met het aanbrengen van passeerstroken.

Bereikbaar voor hulpdiensten
De aan het werk grenzende woningen zijn tijdens de werkzaamheden bereikbaar voor hulpdiensten. 

Uitgestelde werkzaamheden
De werkzaamheden aan de Werpsterwei/Oasterein en aan de Plattedyk verschuiven naar 2017: 

Werkzaamheden
Het betreft het aanbrengen van betonplaten of het plaatselijk aanbrengen van grasbetonstenen op de volgende locaties (klik op de straat om een plattegrond met locaties te openen):
- Werpsterwei/Oasterein
- Plattedyk
- Stjelpdyk

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer S. Fluitman van de gemeente Súdwest-Fryslân, bereikbaar op telefoon 14 0515.
Bewoners en bedrijven in de buurt zullen nader worden geïnformeerd door de gemeente of uitvoerder.
Overige informatie: artikel op website gemeente Littenseradiel
Twitterberichten gemeente Waadhoeke