Dorpswebsite Wjelsryp
It doarp fan 'e fjurkemigers

Op deze website vind je informatie over het dorp Wjelsryp en zijn omgeving. Deze website is een initiatief van Dorpsbelang Wjelsryp.
Heb je informatie voor de website of zie je iets dat niet klopt? Stuur dan even een mailtje naar webredactie@wjelsryp.com.


Parkeren op Multifunctionele Sportterrein

Gepubliceerd: 1 april 2015

WJELSRYP - Het Multifunctionele Sportterrein nadert haar voltooiing. Een prachtig terrein voor alle dorpsbewoners om diverse sporten te kunnen beoefenen. Zo staan er twee basketbalpalen, twee footballcourts, een kaatsmuur die ook als oefenmuur voor tennis gebruikt kan worden en is een baan uitgezet om Jeu de Pilote te kunnen spelen.

Aan de straatzijde is het terrein afgesloten met drie verplaatsbare bloembakken, zodat geen auto's of vrachtauto's op het terrein kunnen parkeren. De ondergrond is daarvoor niet geschikt.

Echter op sommige momenten, zoals bij begrafenissen of evenementen is het best handig om meer parkeerruimte in het dorp te hebben. Dan is het mogelijk om de bloembakken te verplaatsen zodat het terrein toegankelijk wordt. Neem daarvoor tijdig contact op met Tjibbe-Thom Deinum, telefoon 06-10 52 13 22 of per email: deinum83@zonnet.nl.

Dorpsbelang Welsrijp

Twitterberichten gemeente Waadhoeke